//
//
Skyddshjälmar
Skyddshjälmar
skyddshjalmar
Filtrera Filtrera
Sortera Sortera
Array
(
  [post_type] => product
  [posts_per_page] => 20
  [paged] => 1
  [product_cat] => skyddshjalmar
  [status] => publish
  [meta_key] => 
  [meta_value] => 
  [orderby] => 
  [order] => 
  [meta_query] => Array
    (
      [relation] => AND
    )

  [tax_query] => Array
    (
      [relation] => AND
    )

)
Array
(
  [page480009] => Array
    (
      [products_category] => skyddshjalmar
    )

)
Centurion Concept Säkerhetshjälm Vit
Centurion Concept är en lätt säkerhetshjälm med lång skärm, som är tillverkad i robust ABS-plast som tål temperaturer ned till -40 grader. 6-punktsupphängt justerbart inrede med breda textilband (51-63 cm) och Dry-Tech-svettband.Godkänt för LD (sidotryck) och MM (smält metall). Elektriskt isolerande 1 000 VAC, 30 mm slits för hjälmtillbehör som hörselskydd. Den här välbalanserade hjälmen är cirka 20 % lättare än motsvarande hjälmar på marknaden, vilket gör den extra lämplig att använda under längre tid. Godkänd enl. EN39 och EN50364
269 kr
Leverans: 1-4 arbetsdagar
Visa produkten
UVEX Pheos Alpine Hjälm (vit)
Multifunktionell hjälm för arbete på höjder och räddningsaktioner. Kombination av funktioner från den industriella skydd hjälmen i enlighet med EN 397 och EN 12492 krav för bergsklättring hjälmar. Uvex pheos alpin hjälm - en unik lösning. Det lätta ABS hjälmskalet erbjuder hög skyddsnivå och hållbarhet. 6 punkts inrede i textil för en optimal passform och komfort. Fäste och clips för hörselkåpor, pannlampor och goggles.
789 kr
Leverans: 1-4 arbetsdagar
Visa produkten
Peltor G3000 Skyddshjälm Vit
G3000-hjälmen har konstruerats i nära samarbete med arbetare inom bygg, industri och skogsbruk. Den är avsedd för arbete under hårda förhållanden, med tuffa krav på effektivt skydd, utmärkt ventilation och maximalt synfält. Hjälmen är godkänd att bäras bak och fram, perfekt i trånga utrymmen eller vid klättring på ställningar.
419 kr
Leverans: 1-4 arbetsdagar
Visa produkten
Peltor Hjälmkåpa Ws Alert Xp Hjälmonterad Mrx21P3E2Ws6
Peltor WS Alert XP Headset MRX21P3E2WS6 har inbyggd FM-radiomottagare, senast versionen av Bluetooth-teknologin och nivåberoende medhörning. Med Peltor WS Alert XP kan du ha trådlösa telefonsamtal eller stream radio och musik.
4.619 kr
Leverans: 1-4 arbetsdagar
Visa produkten

Såhär säger våra kunder