Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Gratis frakt

Över 625 kr

Snabba leveranser
Fri frakt
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder

Returer & Byten

Ångrat ditt köp? Eller vill du byta till en annan produkt?

Lagen om distans- & hemförsäljning

Bygglager.se jobbar efter lagen om distans-och hemförsäljning. För att du som kund ska känna dig extra säker och trygg när du handlar dina byggvaror hos oss.

Öppet köp/ångerrätt

Som kund hos Bygglager.se har du alltid rätt till öppet köp i 14 dagar efter leverans. För att kunna nyttja din ångerrätt måste reklamationen/returen godkänd av vår kundtjänst.

När du sedan ska returnera ska du se till att varan är försvarligt emballerad och inlämnad till posten eller annan fraktfirma, senast 14 dagar efter att du har mottagit varan. På returpaketet ska ordernummer noteras som du fick vid beställningstillfället.

Viktigt, att ordernummer noteras på fraktemballaget och inte originalförpackningen (se mer information längre ner).

För att kunna använda dig av ångerrätten ska varan returneras i samma skick och i samma antal som när du mottog varan/varorna. Varans värde får inte nedsättas och det gäller även emballaget.

Om varan är skadad eller på annat sätt medfört nedsatt värde och grunden till detta är för dålig paketering, emballering eller liknande, kommer kunden att mista sin ångerrätt.

Vid returnering ska därför varan placeras i produktens originalemballage och därefter packas in i korrekt fraktemballage. Kunden får inte sätta klistermärken eller skriva direkt på originalemballaget. Alla märkningar, klistermärken och eventuell skrift ska placeras på fraktemballaget.

När vi har mottagit varan och kontrollerat att den lever upp till ovanstående villkor för användning av ångerrätten gör vi en återbetalning via samma betalningssätt som kunden har använt vid köptillfället.

Vid Klarna fakturabetalning återbetalar vi pengarna till Klarna som i sin tur skapar ett returärende och betalar tillbaka pengarna till kunden. Om fakturan inte har aktiveras eller betalats kommer den att makuleras.

Skulle vi anse att varan inte uppfyller kraven för retur enligt ovanstående villkor, kontaktar vi kunden via e-post eller telefon.

Vid retur ska kundtjänst kontaktas för vidare instruktioner!

Outlet försäljning

Våra öppet köpbestämmelser och villkor gäller även köp vid av våra Outlet artiklar. Varorna som säljs via vår Outlet är utgående artiklar som är helt nya och levereras i originalförpackning. 

Först till kvarn som gäller!

Avbryta eller ändra din order

Vill du avbryta eller ändra en order ska man kontakta vår kundtjänst antingen via chatt eller kontaktformuläret.

Efter avslutat köp går processen väldigt fort, från lagret till att varan befinner sig på transporten påväg till kund (vid lagervaror). Vilket gör att kunden måste kontakta kundtjänst inom rimlig tid efter beställning.

Återbetalning

Som kund hos Bygglager.se har du alltid rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då kundtjänst mottagit meddelandet.

Kunden kommer dock få vänta tills kundtjänst har erhållit varan samt kontrollerad dess skick. En återbetalning kan ta upp till 14 dagar.

En återbetalning sker på samma sätt som vid köptillfället. Bygglager.se återbetalar köpet medans kunden står för returfrakten.

All återbetalning sker via Bygglagers betalningspartner, Klarna.

Se Klarnas köpvillkor för mer information.

Våra kunder säger

BLACK WEEK

-10%

Gäller på hela ditt köp.
Fri frakt över 625:—

Gäller till 2021-11-30

Rabattkod:

BLACK10