Trustpilot

4.5 / 5

Pricerunner

Chatta med oss

vardagar Kl 08:00 - 16:00

KONTAKTA

kundtjänst

Gratis frakt

över 625 kr

Bra priser
Snabba leveranser
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder
Eget lager

Bygglager, en plats för alla byggen. Stora som små. Privat som företagskund

Vilka är vi? Vad erbjuder vi?

På Bygglager.se har alla hemmafixare eller proffs möjligheten att handla kvalitetsvaror från världskända varumärken till bra och konkurrenskraftiga priser inom VVS, Bygg,  Badrum, El och Hushåll. Här finner du som kund materialet för alla möjliga projekt oavsett om det rör sig om ombyggnationer, renoveringar. Du kanske har en rinnande toalett som behöver servas? Eller en blandare som läcker?

Vi har över 30 000 lagerlagda produkter på vårt lager och utöver det besitter vi ett stort sortiment via våra leverantörer. Vilket betyder att vi kan leverera allt inom våra områden!

När det kommer till leveranser har vi en högklassig logistik för att du som kund ska få varorna snabbt och säkert.

Bygglager är en snabbväxande E-handel inom Byggvaruhussektorn som grundades Oktober 2020. Vi bakom butiken har lång erfarenhet inom VVS- och byggbranschen. Vi har också VVS-utbildad personal.

Vi har ett strävande mål att växa och bli bättre för att du som kund ska få en köpupplevelse utöver det vanliga. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker med våra snabba leveranser kombinerat med bra och snabb hjälp från vår kunniga kundtjänst som står redo för att hjälpa dig.

Enklast vid kontakt är chattbubblan eller kontaktformuläret. 

Telefonsupport kommer att erbjudas men är inte klart i dagsläget!

Återkommande kunder är bästa betyget!

Vi är stolta och säga att vi är bra på det vi gör med fina betyg från kunder som har valt/väljer oss som leverantör. Vi jobbar ständigt med att våra kunder ska lämna omdömen för vårt utvecklande syfte men också hjälpa nya/gamla kunder med att känna sig trygga att handla byggvaror från Bygglager.

Ni kan hitta och läsa själva vad våra kunder skriver om oss på Pricerunner, Prisjakt och Trustpilot.

Välkommna!

Fakta om Bygglager

Företag

GG Carat

Verksamhetsort

Bromma

Org. nr

556287-0229

Byggvaror

60 000+

Normal lev. tid

1-3 arbetsdagar