Trustpilot

4.5 / 5

Pricerunner

Chatta med oss

vardagar Kl 08:00 - 16:00

010 – 199 89 88

Mån-tors 10:00-15:00

Gratis frakt

Över 625 kr

Bra priser
Snabba leveranser
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder
Tillgängliga

Köpvillkor

Alla köp ska kännas tryggt & rätt. Här ser du våra köpvillkor

Köp hos Bygglager.se

Hos Bygglager.se har vi en fraktkostnad på 79 kr för beställningar under 625 kr. Du kan enkelt se den totala summan som ska betalas inklusive moms på sidan där varor beställs. Efter köp får kunden en orderbekräftelse och när varorna har skickats får kunden en leveransbekräftelse med sitt sändningsnummer. Vilket gör det enkelt för kunden att följa sitt köp.

Priser

Våra priser anges alltid inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel samt uppenbart felaktiga priser. Misstänkta fall av falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. 

Pricerunner köpgaranti upp till 50.000 kr

Som medlem på PriceRunner skyddas ditt köp upp till 50.000 kronor om något problem inträffar. Denna Köpgaranti är gratis för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss.

Köpgarantin gäller för fysiska personer skrivna i Sverige. Om en butik inte tar sitt ansvar enligt lagen och löser problem relaterade till ett köp inom 60 dagar så träder garantin i kraft.

Även om du inte redan är medlem hos PriceRunner och kommit till vår hemsida genom dem så kan ditt köp omfattas av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är registrera dig inom 60 minuter efter ditt köp. Att bli medlem är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti

Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för defekt vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till den adress du är skriven på.

Ersättning betalas endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

Besök PriceRunner för att ta del av kompletta användarvillkor och regler samt lista på kategorier som är undantagna.

Smidigt betalning via Klarna. Enkelt, tryggt & säkert.

Genom Klarna Checkout erbjuder Bygglager.se betalning via faktura, konto, Swish,  kortbetalning och delbetalning. Vid köp mot faktura görs en automatisk kreditkontroll. Val av betalsätt kan ändras efter att du klickat “fortsätt”.

Med Klarna får du 30 dagar på dig att bestämma om du vill behålla varorna innan betalningen förfaller. Helt utan räntor och avgifter!

Efter slutfört köp äger Klarna betalningsprocessen och eventuella frågor hänvisas därför dit. 

Är du företagare? Nu kan du enkelt ändra dina uppgifter i kassan. Klicka på fliken “ändra”

Klicka här om du behöver komma i kontakt med Klarna.

Information på bygglager.se​

Bygglager.se reserverar sig för slutförsäljningar, tryckfel, fel i information samt fel i specifikation, på samtliga varor i vårt sortiment. Alla produktbilder på hemsidan ska ses som illustrationer. Vi kan ej garantera att bilderna visar varans exakta utseende och beskaffenhet.

Bygglager.se förbehåller sig rätten att kunna ändra priser och villkor.

Konsumenten har rätt att reklamera varan om fel föreligger.

I det fall en produktbild är felaktig ska kunden ta hänsyn till den skriftliga informationen som finns.

Bygglager.se frånskriver sig alla krav på ersättning från kund till följd av fel information på hemsidan.

Det kan hända att varor saknar manual/bruks och monteringsanvisningar, om så är fallet ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Force Majeure

Bygglager.se är befriad från sina åtagande av händelse av krig, naturkatastrof, arbetskonflikt, myndighetsbeslut, åsknedslag, brand, mobilisering, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter mm pga omständigheter som vi ej kunnat råda över.

Våra kunder säger

BLACK WEEK

-10%

Gäller på hela ditt köp.
Fri frakt över 625:—

Gäller till 2021-11-30

Rabattkod:

BLACK10