Trustpilot

4.5 / 5

Pricerunner

Chatta med oss

vardagar Kl 08:00 - 16:00

KONTAKTA

kundtjänst

Gratis frakt

över 625 kr

Bra priser
Snabba leveranser
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder
Eget lager

Alla köp ska kännas tryggt. Här ser du våra köpvillkor.

Allmänt

Företagsuppgifter:
GG Carat

Org.nr: 556287-0229

Box 110 76, 161 11 Bromma

Returer kan inte bara skickas till adressen, som kund ska man alltid kontakta kundtjänst för vidare instruktioner och godkännande!

Köp

Hos Bygglager.se har vi en fraktkostnad på 79 kr för beställningar under 625 kr. Kunden kan enkelt se den totala summan som ska betalas inklusive moms på sidan där varor beställs. Efter köp får kunden en orderbekräftelse och när varorna har skickats får kunden en leveransbekräftelse med sitt sändningsnummer. Vilket gör det enkelt för kunden att följa sitt köp.

Priser

Våra priser anges alltid inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel samt uppenbart felaktiga priser. Misstänkta fall av falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. 

Smidigt betalning via Klarna. Enkelt, tryggt & säkert.

Genom Klarna Checkout erbjuder Bygglager betalning via faktura, konto, kortbetalning och delbetalning. Vid köp mot faktura görs en automatisk kreditkontroll. Val av betalsätt kan ändras efter att du klickat “fortsätt”. Efter slutfört köp äger Klarna betalningsprocessen och eventuella frågor hänvisas därför dit. 

Är du företagare? Nu kan du enkelt ändra dina uppgifter i kassan. Klicka på fliken “ändra”

Klicka här om du behöver komma i kontakt med Klarna.

Information på bygglager.se

Bygglager reserverar sig för slutförsäljningar, tryckfel, fel i information samt fel i specifikation, på samtliga varor i vårt sortiment. Alla produktbilder på hemsidan ska ses som illustrationer. Vi kan ej garantera att bilderna visar varans exakta utseende och beskaffenhet.

Bygglager förbehåller sig rätten att kunna ändra priser och villkor.

Priset som anges vid köptillfället är priset som gäller.

Konsumenten har rätt att reklamera varan om fel föreligger.

I det fall en produktbild är felaktig ska kunden ta hänsyn till den skriftliga informationen som finns.

Bygglager frånskriver sig alla krav på ersättning från kund till följd av fel information på hemsidan.

Det kan hända att varor saknar manual/bruks och monteringsanvisningar, om så är fallet ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Pricerunner köpgaranti upp till 50.000 kr

Som medlem på PriceRunner skyddas ditt köp upp till 50.000 kronor om något problem inträffar. Denna Köpgaranti är gratis för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss.

Köpgarantin gäller för fysiska personer skrivna i Sverige. Om en butik inte tar sitt ansvar enligt lagen och löser problem relaterade till ett köp inom 60 dagar så träder garantin i kraft.

Även om du inte redan är medlem hos PriceRunner och kommit till vår hemsida genom dem så kan ditt köp omfattas av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är registrera dig inom 60 minuter efter ditt köp. Att bli medlem är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti

Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för defekt vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till den adress du är skriven på.

Ersättning betalas endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

Besök PriceRunner för att ta del av kompletta användarvillkor och regler samt lista på kategorier som är undantagna.

Force Majeure

Bygglager är befriad från sina åtagande av händelse av krig, naturkatastrof, arbetskonflikt, myndighetsbeslut, åsknedslag, brand, mobilisering, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter mm pga omständigheter som vi ej kunnat råda över.

Våra kunder säger