Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Gratis frakt

Över 625 kr

Snabba leveranser
Fri frakt
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder

Vi finns här för dig.

Vad kan vi hjälpa dig med? Har du frågor angående produkter, betalning, orderstatus, reklamationer, och så vidare? Välkomna att kontakta oss, så hjälper vi dig hela vägen. 

Att komma i kontakt med oss är enkelt och smidigt. Antingen ringer du oss eller mailar till kundtjanst@bygglager.se. Du kan också kontakta oss via vår snabba och smarta chatt. 

Ring oss.

Kontakta oss direkt istället på 010 – 199 89 88. Vi besvarar endast frågor angående pågående beställningar, lagerstatus etc. Övriga frågor hänvisar vi till kundtjanst@bygglager.se . “Göra själv frågor” kommer ej besvaras.

Telefonsupporten är stängd pga. uppdatering

Vanliga frågor

Om du vill lämna tillbaka en produkt som är levererad samt mottagen inom 14 dagar. Kontaktar du oss enklast via kontaktformuläret eller via vår chatt. Vid kontakt är det viktigt att nämna sitt specifika ordernummer för snabbare hantering.

Om en faktura har aktiverats betyder att varorna har lämnat vårt lager. Är det så varor saknas men att fakturan är aktiverad så ska man kontakta oss omgående för en utredning. Vanliga fel är att fel telefonnummer anges vid beställningstillfället. Det är väldigt viktigt att telefonnummer dubbelkollas innan beställning.

Om en vara är skadad efter leverans är det viktigt att kontakta oss omgående på kundtjant@bygglager.se (inom 5 dagar). Vid en reklamation är det också viktigt att bilder tas för det underlättar reklamationsprocessen.

Om du har svårt att hitta rätt, så finns vi här för dig. Letar du efter en specifik reservdel så tar vi fram den åt dig. Kontakta oss med gärna bilder på tex toalettstolen eller armaturen. Det blir lättare för oss att ta fram rätt reservdel!

Ja! Vi levererar till hela Sverige. Hos oss har du också gratis frakt vid beställningar över 625 kr (79 kr debiteras under 625 kr).

Ja! Vi har fri frakt på beställningar över 625 kr. Beställningar under nämna beloppet debiteras med 79 kr.

Om en produkt har status “beställningsvara” betyder det att varan inte finns på vårt lager. Beställningsvaror tillverkas ofta på beställning vilket också betyder att leveranstiden kan bli något längre än vid lagervaror. Vanligtvis levereras beställningsvaror inom 5-10 vardagar.

Självklart! Bygglager.se är för Sveriges alla hemmafixare och proffs. Privat som företagare. Har du eventuella frågor så tveka inte att kontakta oss.

Gå med i vårt medlemsbrev

Med vårt medlemsbrev får du förtur till erbjudanden, tävlingar, kampanjer, utförsäljningar!

Kontakta oss.

Våra kunder säger

BLACK WEEK

-10%

Gäller på hela ditt köp.
Fri frakt över 625:—

Gäller till 2021-11-30

Rabattkod:

BLACK10