Trustpilot

4.5 / 5

Pricerunner

Chatta med oss

vardagar Kl 08:00 - 16:00

010 – 199 89 88

Mån-tors 10:00-15:00

Gratis frakt

Över 625 kr

Bra priser
Snabba leveranser
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder
Tillgängliga

Inspiration

Badrum

Svårt att välja rätt?
Eller ute efter tips?

csm_340_14_68_Purus_Corner_Chess_Matt_Hvit_1_7f4226d7d5

SVÅRT ATT VÄLJA
RÄTT TOALETTSTOL?

Att välja toalettstol är ibland inte enkelt om man inte vet vart man ska börja. Vad söker man? Vill man ha en golvstående, vägghängd eller vill man bygga in toaletten? Det finns en rad alternativ att välja mellan.

Första tanken är att toalettstolen ska användas under en lång tid. Den bör vara både praktisk och hållbar, men framförallt ska den också vara snygg och en fröjd för ögat. Det ska vara lönt att ge toalettstolen lite mer uppmärksamhet i hemmet.

Valet kan påverkas angående avloppet i badrummet. Dess position, dimension, plast eller gjutjärn avlopp?. Vid ombyggnation blir valet mer fritt och vi rekommenderar att kolla på en toalettstol som ska limmas, för att slippa förstöra tätskikt. 

Ett populärt val är vägghängda toaletter som sparar plats och blir mer luftigt, men också mer städvänligt

"Behövs toalettsitsen bytas?"

Badrumsmöbler.
Stort som litet.

Vi anser att badrummet är ett av husets viktigaste rum där vi ska trivas och må bra. Ett rum som används dagligen, år ut och år in. För att bemöta kraven som komfort, kvalité, design och funktionalitet har vi ett noga utvalt sortiment från världskända varumärken. 

I vårt sortiment av badrumsmöbler hittar du allt du behöver till badrummet. Vi har formerna, färgerna, storlekarna för att bemöta dina tankar och idéer. Låt inspirationen flöda!

Bläddra bland kommoder, möbelpaket, speglar, spegelskåp, högskåp & överskåp, belysning från varumärken som Gustavsberg, Alterna, INR, Ifö, Svedbergs, Gårö, Duravit.

"Vi har snygga tvättställblandare i olika färger"

csm_Gustavsberg_blandare_epic_maessing_60ed4b821b

Badkar.
fristående eller inbyggt?

Ett avkopplande morgon- eller kvällsbad slår det mesta. Hos oss hittar du alla typer av badkar. Rektangulära, fristående, inbyggnationsbadkar, men också tillbehören som behövs. Vi har också lösningar om man vill komponera badkar och dusch med en badkarsvägg om utrymmet inte räcker.

Vi har ett stort sortiment med kvalitetsprodukter från Geberit, Alterna, Gustavsberg, Ifö, INR mm.

"Komplettera med en schysst badkarsblandare"

Duschhörna eller
Skärmvägg?

En bra start på dagen måste vara en varm och härlig dusch. En duschvägg är inte bara ett snyggt komplement men också väldigt praktiskt. Valet av duschvägg baseras mycket efter förutsättningar. Vi lösningarna för alla typer av badrum. Stort som litet.

I vårt sortiment har du prisvärda standardlösningar som en klassisk 90×90 cm duschhörna, måttanpassade duschlösningar där du själv bestämmer mått efter beskrivning, skärmväggar, duschkabiner. Alla våra duschlösningar har säkerhetsglas för att bemöta kravet på kvalité och säkerhet. Om du är ute efter tillbehör så har vi brett utbud av tillbehör som släplister, magnetlister mm, tillbehören som förlänger livslängden!

Vårt sortiment är noga utvalt från världskända varumärken som Ifö, Alterna, INR, Gustavsberg

Bläddra bland duschhörnor, duschdörrar, skärmväggar, måttanpassade duschväggar, duschkabiner och tillbehör dusch

"Komplettera duschväggen
med en takdusch"

csm_Takdusch_Square_utan_duschblandare_85069fe973

Vattenburen.
El-handdukstork.

En handdukstork är inte bara ett snyggt komplement till badrummet, det är också en smart och smidig värmekälla. Ett smidigt sätt att hänga upp blöta handdukar, kläder. 

Vi har handdukstorkar i alla möjliga storlekar, former och färger för att du ska kunna matcha övriga övriga detaljer i ditt badrum.

I vårt sortiment hittar du vattenburna handdukstork (kombitork), el-handdukstorkar och självklart har vi tillbehören som el-patroner och reglerventiler

Passa på och byt ut gamla elementet eller uppdatera med en snygg handdukstork!

"Förläng livslängden och byt reservdelar"

reservdelar banner

Badrumsdetaljerna.

Vi har också detaljerna för ditt badrum. Ibland behövs inte saker och ting bytas ut helt och hållet. Ibland räcker det med att byta små detaljer som nya handtag till befintligt skåp eller komplettera med handdukshängare.

Mixa och matcha med snygga färger. Låt inspirationen flöda när det kommer till detaljerna för ditt badrum.

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss.

Kundtjänst är redo

Kontakta oss gärna. Vi hjälper dig

icon5

Öppet köp

Som kund har du 14 dagar att prova produkten efter leverans.

icon1

Nöjda kunder

Nöjda kunder är bästa betyget. Så jobbar vi.

Följ oss på instagram

Ta del av tävlingar, erbjudanden, kampanjer!

Våra kunder säger

BLACK WEEK

-10%

Gäller på hela ditt köp.
Fri frakt över 625:—

Gäller till 2021-11-30

Rabattkod:

BLACK10