Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Gratis frakt

Över 625 kr

Snabba leveranser
Fri frakt
öppet köp 14 dGR
Nöjda kunder

Garantier

Trygghet som standard. Vi lämnar bra garantier

Garanti

Bygglager.se följer konsument köpelagen vid alla garanti/reklamationsärenden. Vilket betyder att alla produkter hos oss har minst 1 års garanti och att du alltid har 3 års reklamationsrätt. Vissa av våra leverantörer har längre garantiperiod än 1 år och dessa följer vi.

Vid fel som täcks av garanti eller reklamationsrätt tillämpar Bygglager.se av följande: utbyte av varan, utskick av reservdel eller en reparatör för besiktning av produkten. I de fall då en servicetekniker skickas ut i ett garantiärende och inga fel kan konstateras, eller om felet är själv åstadkommit pga. felmontering eller handhavandefel, debiteras kunden för eventuella kostnader.

Reklamationsrätten betyder att du som kund kan reklamera fel på en produkt som uppstår inom 3 år efter att köpet genomförts. Det är dock en förutsättning att dessa fel inte har uppstått som följd av felaktig användning, felaktig montering eller andra handhavandefel eller misskötsel av varan.

Om du vill reklamera en produkt, ska det göras till Bygglagers kundtjänst via kontaktformuläret. Ange ordernummer vid kontakt. Där kan du som beskriva felet och bifoga bilder som dokumenterar felet eller skadan på produkten. Vi kan också kontaktas via telefon eller chatt, men vi rekommenderar mail.

Bygglager.se måste alltid bli kontaktad innan varor/varorna eventuellt skickas retur.

Bygglager.se står för transportkostnaderna i förbindelse med reklamation/felleverans och skickar antingen er retursedel eller bokar upphämtning beroende på vilken typ av vara.

Undantag

Bygglager.se täcker inte utgifter och kostnader i samband med montering eller demontering av defekta produkter. Om du anlitar en hantverkare eller annan fackman så står man själv för ev kostnader. Om vi vid behandling av reklamation skickar en reservdel, görs detta för att skynda på ärendet – utbyte av delen står man man själv för.

Våra kunder säger

BLACK WEEK

-10%

Gäller på hela ditt köp.
Fri frakt över 625:—

Gäller till 2021-11-30

Rabattkod:

BLACK10